Technológia

Friss iPhone hírek

Apple iPhone 7 és az iPhone 7 Plus bizonyultak a vásárlók körében meglepően népszerűnek bizonyultak, de természetesen már úton van az Apple újítása is, az iPhone 7S, vagy iPhone 8. Bárhogyan is hívják. Ebben a cikkben bemutatjuk a nyomokat és bizonyítékokat amik a legvalószínűbbek Apple iPhone 7s tekintetében idén, és megpróbáljuk megjósolni az iPhone 7s megjelenési dátumát, műszaki jellemzőit, a különleges dizájnt és a legújabb feature-öket.

Mikor jelenik meg a 7s?

A legvalószínűbb időpontja 7s bejelentés szeptember 2017 … bár vannak suttogások késések, ahogy megbeszéljük a következő fejezetben.

Amióta elindult az iPhone 4s, Apple következetesen frissítette az iPhone-t évente egyszer, az őszi (egy kivétellel: a kisebb iPhone SE márciusában indult 2016). Nem lenne elég jelentős eltérést, ha szeptember jött és ment, anélkül valamilyen iPhone bejelentése.

Itt vannak a jóslatok

közelgő iPhone kiadás időpontját az elkövetkező években:

Szeptember 2017: iPhone 7s és iPhone 7s Plus, iPhone 8
Március 2018: iPhone SE 2
„Hónapos késések” miatt 3D kamera
Mi van, ha az Apple nem tudja vagy nem akarja, hogy elérje a szokásos szeptember dob időpont?

SlashGear „s források azt mondják, hogy STMicroelectronics, állítólag a cég a sorban, hogy a 3D-s kamera az új iPhone, azért küzd, hogy elérje a kitűzött céloknak, és több időt kértek.

„Ez lenne beilleszkedni korábbi pletykák, hogy az Apple nem is indul tömeggyártását az iPhone 8 szeptemberig”, mondja a honlapon, a”nagyon hónapban az iPhone 7s és 7s Plus a tervek szerint indul el. Attól függően, hogy a hozam a forradalmi iPhone, akkor valószínűleg nem várható, hogy ez a piac, amíg egy-két hónap múlva.”

iPhone 7s termelés a vártnál korábban kezdődik
Mielőtt a 3D alkatrész késedelem történet tört, mi volna hallani az ellenkezője: hogy az Apple felkészül kezdi meg a termelést az új iPhone korábbi időpontban. Így mondta elemzők kékúszójú Research Partners által idézett Barron Tech Trader Daily .

„A legérdekesebb adatpontok felfedeztünk azt sugallja, hogy AAPL van az induláskor a következő generációs iPhone legkorábban történelmi normák”, írja John Donovan és Steve Mullane.

„Érdekes, hogy a jelenlegi szövege azt sugallják, 300 százalékos növekedést iPhone 8 / X épít a júniusi negyedévben, most ül 9M. Ennek eredményeként összességében júniusi negyedévben épít nőtt volna 45M, hogy még 48, a meredeken növekvő iPhone 8 offset némileg szerényebb csökkent a régebbi modellek. a múltban épít a soronkövetkező kiadások kezdett komolyan elején a szeptember negyedévben, így ez eltér AAPL szokásos építmények ütem.”

A kutatók lebecsülni bármilyen javaslata, hogy ez azt jelzi, hogy a korábbi megjelenési dátuma, azonban így is marad, hogy miért a cég úgy érzi, hogy szüksége van már, hogy készítsen a iPhone. Fognak technikailag igényesebb gyártani, vagy ez a kérdés a mennyiség?

Milyen lesz az új iPhone nevezhető?
Apple szokásos következik, amit ismert, mint a „Tik-tak” kiadási ciklus annak iPhone. Egy év, hogy felszabadítja a teljes szám frissítés, mely egy jelentős fizikai újratervezése (iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6); akkor a következő évben, hogy felszabadítja az „S” frissítés, amely ugyanazokkal a fizikai tervezés, mint elődje, de hozzáteszi, új funkciók és spec növeli (iPhone 4s, iPhone 5S, iPhone 6s). Emiatt sok Apple rajongók úgy dönt, hogy frissíteni a telefonokat kétévente egyszer.

Tekintettel arra, hogy az iPhone 7 megjelent 2016-ban, a nyilvánvaló következtetés az, hogy az Apple fogja bemutatni az iPhone 7s (és a kísérő iPhone 7s Plus) ősszel 2017.

De már egyre inkább elterjedt mormolja, hogy itt az ideje, az Apple, hogy visszavonul a Tik-tak ciklus, ami deprecates annak fontosságát, hogy az S kibocsátások és elriasztja a rendszeres frissítéseket. Mi több, 2017 az iPhone 10.-évforduló, és az iPhone 7 volt egy meglepően hasonló fizikai tervezés az iPhone 6 és 6 s (fejhallgatóba félre). Ezen okok miatt elég kevesen vagyunk azt gyanítják, hogy az Apple megy minden ki egy kasszasiker kiadás, márkás, mint az iPhone 8 , a következő évben.