Technológia

Kerestem és találtam egy iPhone 6 tokot!

Már régóta kerestem egy olyan iPhone tokot, ami tökéletesen illik minden szempontból hozzám. Sajnos tudni kell rólam, hogy előszeretettel török össze mindenféle készüléket, legyen szó akár Apple termékről, akár más gyártó telefonjáról.

nillkin iphone 6 autóban

Amikor legutóbb összetörtem az iPhone 6 készülékemet, sajnos nem csak a kijelző repedt el, mint ahogy az amúgy mindenki másnál lenni szokott, hanem teljesen használhatatlan lett a telefon. Nagyon megszerettem az iPhone-okat, így muszáj volt beruháznom egyre. Mire a vásárláshoz értem, már természetesen megjelent a legújabb 6S típusú készülék, a Force Touch-os kijelzővel, ami ha lehet, akkor még érzékenyebb volt a külső behatásokra, egy esetleges kijelző csere árába már bele sem mertem gondolni.

A legjobb iPhone 6 tok

Biztos voltam benne, hogy szükségem lesz egy megfelelő védőtokra, csak az a baj, hogy az összes elcsúfítja a készüléket. Bár meg kell, hogy valljam, vágytam már egy kicsit más külsőre, hiszen konkrétan a készülékház semmit sem változott az előző széria óta, de hát ez az Apple készülékek sajátossága.

Teszteltük miben különleges

Házhozszállítással rendeltem a telefont, az Apple hivatalos oldaláról, mivel biztos akartam lenni abban, hogy tényleg 2 év gyári garanciát kapok rá, és a kereskedő sem fog a telefon megvásárlásának másnapján bezárni. Szerintem megérte azt a nagyjából 15 ezer forint felárat, amennyivel többe kerül a hivatalos oldalon az okostelefon, mint egy aluljárós kereskedőnél.

iphone-6-kicsomagolas

Szerencsére már minden nagyon gyorsan szállítanak ki, így a megrendelés másnapján nálam lehetett a csomag, benne a vadonatúj készülékkel. Mi tagadás gyönyörű volt. Más színben rendeltem, mint amilyenben az előzőm volt. Ez már Space Grey színben jött. Egyedül egy valami hiányzott róla, mégpedig egy megfelelő iPhone 6 tok, de tudtam, hogy innen kell rendelnem: https://www.phonebox.hu/iphone/iphone-6-tok-folia

Személyes vélemény

A régi telefonomra is innen rendeltem tartozékot és abszolút meg voltam velük mindig elégedve. Messze a legnagyobb választékkal rendelkeznek, és mindig pontosan szállítanak. Továbbá tényleg minőségi termékeik vannak, az iPhone 6 üvegfóliáktól kezdve, a legjobb iPhone tokokig. Tehát nálam ők nyertek. Sőt, még egyszer a céges Androidos telómra is tudtam védőtokot szerezni, pedig a készülék nevéről még én is alig hallottam.

Különleges és egyedi színes védelem

Az előszó végére érve, itt az ideje letesztelni a választott tokot!
Mivel valami különlegeset szerettem volna, ezért biztos voltam benne, hogy valami speciális anyagból kell lennie a védelemnek, nem elég holmi szilikon vagy tpu anyagba bújtatni szeretett készülékem. Az igazat megvallva, nem kerestem olyan sokáig, mert szinte elő látásra szerelembe esetem az új Nillkin Bambusz tokkal.

nillkin knight black iphone 6 tok

A külsőről

Gyönyörű kivitel, hibátlan ütésálló kidolgozás és speciális ütéselnyelő zónák a sarkakon. Eddig jól hangzik… Még most is furcsának tartom, de tetszik ez a „vágódeszka” dizájn, és eddig egy embert sem találtam, aki más véleményen lett volna. Lehet, hogy sikerült megtalálnom a tökéletes iPhone 6 tokot? A csomagolása is előkelő, ha nem magamnak vettem volna, akkor szerencsére az ajándékcsomagolással sem kéne vesződnöm. Első próbára a gombok és a kezelőszervek is teljesen működnek, szerencsére nincs az a szilikontokoknál megszokott nyúlós és ragadós érzés a hangerő növelésekor vagy a kijelző be és ki kapcsolásakor.

Használhatóság

Eddig jó. A Lightning csatlakozónak megfelelő méretű kivágása van, ami elég számomra előnyös, mivel az irodában gyakran használom a dokkolón a telefonom, a régi tokommal pedig sajnos pont ez volt a baj. Egyfolytában ki-be kellett rakosgatni és pont egy ilyen védtelen pillanatban ugrott egy hatalmas fejest a csempére. Persze, hogy beválik-e az iPhone 6 tok, az csak hosszútávon fog kiderülni, de ha tippelhetek, akkor valószínűleg hosszú hónapokig megtartom még magamnak! Persze ez nem azt jelenti, hogy vége a blognak, mivel ígéretemhez híven, már meg is rendeltem a következőt.