Technológia

Telefontok árulja el a Pixel 7 Pro külsejét

Valószínűleg van még egy kis időnk, mielőtt a Google bemutatja a Pixel 7 és 7 Pro okostelefonokat – elvégre még mindig a sokat pletykált Pixel 6a-t kell először elindítania. Ez azonban nem akadályozta meg az egyik tokgyártó céget abban, hogy mock-up rendereket készítsen a közelgő Pro változatról az egyik jövőbeli terméke belsejében.

A kiszivárgott képek azt mutatják, hogy az állítólagos Google készülék ívelt előlapi képernyővel, vízszintes kameramodullal – hasonlóan a Pixel 6 Pro-hoz, bár áttervezve egy érintéssel – és 3,5 mm-es hangkimenettel nem rendelkezik.

A hátlapi lencsefelépítés valóban egy kicsit másképp néz ki, ami egyezik néhány korábbi pletykával, bár a dizájn többi része nagyrészt nagyon ismerős.

A képeket a TechGoing tette közzé, amely rámutat arra, hogy a telefon előlapján nincs lyukasztós kivágás. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kijelző alatti kamerával érkezik majd, inkább azt, hogy a tokgyártó cég egyszerűen elfelejtette.

A Google Pixel 7 Pro egyéb kiszivárgott specifikációi arra utalnak, hogy a 2022-es modell 6,7 vagy 6,8 hüvelykes OLED kijelzővel érkezik. Emellett a Google saját Tensor szilíciumának következő generációs változata fogja hajtani.

A pletykák szerint akár 12 GB RAM-mal is rendelkezhet majd, valamint 512 GB tárhelyet is kínálnak.

Kétlem, hogy a jövő heti Google I/O során bármit is hallani fogunk róla, de érdemes megnézni a többi nagy Google bejelentésről szóló tudósításunkat.

Az event-ről több infót itt találtok: Google Pixel 7: Everything we know so far | Laptop Mag