Egyedi iPhone X tok vásárlás

Tudtuk, hogy az Apple hatalmas iPhone-jának 10. évfordulója különlegessé válik. Az iPhone X egy nagy, gyönyörű, éles szélű szélvédő nélküli képernyő, komoly teljesítményt nyújt a motorháztető alatt, és kettős objektíves kamerával büszkélkedhet. Az Apple iPhone X-es felülvizsgálatunkban dicsérjük a telefon gyönyörű designját, de az elülső és hátsó üvegpanelek miatt törékenyek, ezért éremes egy iPhone X tok védőréteget használni. Ebben a cikkben szedtük össze nektek, hogy melyik gyártók termékét érdemes kiválasztani. Bármelyikre is essen a választásotok, csalódni biztosan nem fogtok.

iphone x tokok teszt

Phonebox ütésálló iPhone X tok

phonebox iphone x tok

A legjobb tokok ötvözi a csúcsminőségű védelmet néhány komolyabb tulajdonsággal. Ez egy kemény héj, amelyet legfeljebb 10 méterre teszteltek. Van egy gyönyörű puha tapintású felület és egy okos fémgyűrű a hátoldalon, amely kiterjeszthető úgy, mint egy kickstand az iPhone X tok hátlapján. Az ujjadat is beolvashatod, hogy tartsd szilárdan a telefont. Mindegyik ütésálló tok egy mágneses szellőzőnyílással szállítható az autó számára. Az egyetlen hátránya az, hogy a vezeték nélküli töltés nem működik a fém miatt. Ez egy vékony, rugalmas és megfizethető TPU tok, amely intelligens design-ot büszkélkedhet. A tok vázszerkezete nagyjából textúrázott, ami a kézben marad, és csökkenti azt a kockázatot, hogy eldobhatja az iPhone X készülékét. A saroknál párnázott légpárnás védelem, a képernyő körül felemelt védő keret és a tapintható gombnyomások. Nagyon vékony, így nem zavarja a vezeték nélküli töltést, bár nem vagyunk biztosak abban, hogy mennyi törésállóságot várhatunk. Egyedi kialakítás és elegáns kivitielezés, még a fényes kiemelések és a színválaszték mellett. Ha a tökéletes fogásra vágysz, akkor ennél biztos nem találsz semmi jobbat.

Továbbiak a Phonebox-on

A legjobb iPhone X tok, akár stílusos védelmet vagy tartósabb védelmet keresel

Bonyolódik, hogy fedezze le a gyönyörű iPhone X-t, hogy megfelelően védje, ezért fejlesztette ki a Stark ügyet. Ez egy olyan minimális vastagságú tok, amely a telefon sarkaira és felső és alsó szélére fókuszál. Az oldalak teljesen nyitottak és világos, vagy fekete és tiszta fajtákból állnak, mindkettő lehetővé teszi, hogy az Apple designja ragyogjon. Nagyvonalú kivágások vannak a porthoz, a hangszóróhoz és a fényképezőgéphez, míg a felső és az alsó élek kissé kiemelkednek, hogy megvédjék azt a lenyűgöző Apple iPhone OLED képernyőt. Kevésbé ad eleget a tömegnek és nem zavarja a vezeték nélküli töltést. Mindezek közül a legkedvezőbb, hogy ezt a kíméletes ajánlatot legfeljebb 8 méterre tesztelték.

Spigen extrém védelem

A CrashGuard lökhárítója eredetileg a vihar által kínált piacot a Spigen áttörte a teljes tokokra, és a SolidSuit termékcsaládja kipróbálja az iPhone X tulajdonosokat. Mindezek az tokok ugyanazt a lenyűgöző cseppvédelmet nyújtják legfeljebb 11 láb. Van egy védő ajak a képernyőhöz, tapintható gombnyeregek és pontos kivágások. Az iPhone X tok kompatibilis a Spigen edzett üveg képernyővédőjével és a lenyűgöző lencseadapterekkel a széles látószögű és makrófotózáshoz. Kiválaszthatja a különböző bevonatokat, beleértve a sima fekete vagy fehér műanyagot, a szénszálakat és számos fafestést – kedvencünk a sötét dió, fekete lökhárítóval. A Rugged Armor bőr, mikroszálas és csiszolt acél tok is van a munkákban.

Spigen tokok

Speck iPhone X hátlapok

speck iphone x tokMindenképpen a vaskos oldalon van, de szeretjük a Presidio Grip-t. A polikarbonát és a Speck szabadalmaztatott, rugalmas gumiburkolatának fúziója, az Impactium néven ismert, ez az iPhone védi az iPhone-t legfeljebb 10 méteres eséstől. A gerincek nem csak eloszlatják a sokkot, és szemet gyönyörködtető designt nyújtanak, hanem sokkal könnyebben megragadják a telefont. Kihangosított gombnyeregek, pontos nyílások és egy kiemelkedő ajak a képernyő körül teljesítik az egyik legjobb védő iPhone X tokot, amelyet megvásárolhat.

Kattints a Speck-re

A fentiek közül bármelyiket is válaszd, biztos lehetsz a megfelelő védelemben. Ha van más ötleted, hogy melyik tokokat kéne letesztelnünk, akkor nyugodtan írj kommentet, vagy küldj nekünk üzenetet facebook-on. A oldal követői között pedig minden héten kisorsoljuk a letesztelt tokokat!